Scoala mea preferata de planning – Fallon

Vreau sa va recomand o carte scrisa de Pat Fallon si Fred Shenn: Juicing the Orange. Este o carte despre creativitate folosita in scopul rezolvarii unei probleme de business, creativitate aplicata la nivelul fiecarei etape a unei afaceri. Ei numesc asta “creative leverage” si exemplifica cum au aplicat aceasta gandire si au obtinut niste rezultate de bussiness impresionante, care au fost recompensate si prin obtinerea unor Effie.

Pe site-ul cartii la rubrica “see the work” gasiti un tool Fallon de 127 de intrebari care pot fi folosite ca un inceput pentru constructia de “creative leverage” (eu nu am gasit o traducere).

Le iubesc filosofia atat de single-minded – “outsmart” (la sectiunea Vision din About Us) – si principiile, dar mai ales admir faptul ca nu au uitat ca pana la urma, comunicarea este despre rezultate.

3 răspunsuri

 1. Andreea 21 Feb, 2007 @ 13:21

  Incearca sa gasesti si “Leap” scrisa de Bob Schmetterer.. it’s about Creative Business Ideas. Nu stiu daca e si in Romania (eu o am de la EURO RSCG NY), dar caut-o pe eBay sau orice alt site e-commerce de acest gen.

  Bafta!

 2. Razvan 21 Feb, 2007 @ 13:27

  O sa o caut pe Amazon.
  Multu’!

 3. Razvan 21 Feb, 2007 @ 13:50

  Am comandat-o :)

Răspunde și tu