Afară, afară cu porcii din țară!

PORCI

“Începând cu 7 decembrie, timp de două săptămâni, la Europa FM se desfăşoară campania de atitudine: “Afară cu porcii din ţară!” pentru că expunerea excesivă la porci şi porcismele aferente dăunează grav sănătăţii individuale, nemaivorbind de cea a naţiunii.
“Afară cu porcii din ţară!” este o campanie iniţiată de Europa FM pentru însănătoşirea naţiunii şi are un dublu obiectiv: sancţionarea unui stil de alimentaţie nesănătoasă şi a tuturor lucrurilor „de porc” din jurul nostru.
Prin această campanie Europa FM doreşte să promoveze un stil alimentar sănătos şi să tragă un semnal de alarmă legat de efectele consumului excesiv de carne de porc care poate duce la infarct miocardic, îmbătrânire prematură, atac cerebral, îngroşarea pereţilor vaselor de sânge sau afecţiuni hepatice.
Toţi ascultătorii Europa FM pot trimite un SMS la 0728.111.222, număr cu tarif normal, în care să spună încă un motiv pentru care porcii trebuie daţi afară din ţară. Cei mai norocoşi militanţi anti-porc vor câştiga câte un curcan pentru masa de Crăciun.
În luna decembrie, Europa FM aminteşte românilor că un consum excesiv de porc duce la creşterea colesterolului şi sporeşte numărul înjuriilor în trafic şi că, pentru o ţară sănătoasă, porcii trebuie puşi fugă cel puţin 30 de minute în fiecare zi!
Campania „Afara cu porcii din tara!” este un act pro-bono al agentiei de comunicare Arsenoaiei&Matasel.”

Nu este o campanie clasica de comunicare ci este o idee de continut care este declinata pe toate programele EuropaFM- Un radio de milioane de romani sanatosi…impreuna cu oamenii de acolo si pe specificul emisiunilor lor…
Ar fi ciudat sa faci comunicare clasica pentru o entitate media si sa vanezi calupurile… cand ai tot spatiul media si o audienta mare careia sa ii transmiti un mesaj in timpul emisiunilor…
Este modul nostru de a ne revolta impotriva a tot ce se intampla in jurul nostru….

Sa ascultati si promo-urile…. sunt haioase!