De ce beau barbatii “de esenta tare” Stejar?

Caracterul puternic al Stejar Strong este ilustrat prin 7 vizualuri care prezintă motivele pentru care bărbații aleg să savureze o bere de esență tare, în situații de consum variate. Mai mult, site-ul www.barbaticugust.ro scoate în evidență faptul că un bărbat care știe să aprecieze berea nu se limitează doar la gustul berii, ci caută experiențele memorabile, pe care apoi să le poată împărtăși cu prietenii.

”Berea Stejar este o marcă tare dragă nouă, întrucât are o poziționare foarte bine definită: este o bere cu un caracter puternic și cu un grup țintă „de esență tare”. De aceea, campania a fost abordată din prisma majorității consumatorilor săi, bărbați adevărați care știu să aprecieze berea Stejar în toată complexitatea ei. Toate aceste situații identificate devin cu adevărat memorabile pentru acești bărbați, dacă sunt însoțite de o bere pe măsura lor. Am pornit de la ideea că experiența savurării berii este o combinație între toate caracteristicile lichidului – unde gustul este doar un element – și încărcătura emoțională a momentelor masculine de consum”, a declarat Răzvan Mătășel, Director de strategie şi partener al agenției Arsenoaiei şi Mătăşel.

”Desigur că în savurarea unei beri gustul are un rol important, însă nu putem limita experiența doar la acesta. Vorbim totuși de Stejar Strong, o bere diferită de celelalte, preferată de bărbați de esență tare. Datorită caracterului său complex, putem găsi mult mai multe lucruri pentru care să ne bucurăm de experiența savurării unei beri Stejar. Momentele cu adevărat importante merită însoțite de o bere pe măsură”, a declarat Ștefan Teodorescu, Group Brand Manager în cadrul Ursus Breweres.

Cu un conținut de alcool de 7% şi un extract primar cu 30% mai ridicat decât o bere obişnuită, Stejar Strong înseamnă experienţa unui gust intens, bine conturat, care nu lasă loc de compromisuri. Culoarea sa ambrată adaugă tuşa estetică potrivită unei experienţe complete, oferită de o bere care nu se compară cu cele obişnuite.

Răspunde și tu