Facute in Casa cu Unirea

Suntem tare mandri ca am pus umarul la articularea si dramatizarea creativa a unui nou teritoriu pentru marca Unirea, o marca care nu mai este doar despre margarina ci despre o gama larga de produse pentru “copt” bunatati.

Credem in brandurile care fac ceea ce spun. In cazul Unirea, am intalnit un brand care deja facuse si face in continuare, iar noi a trebuit doar sa exprimam in cuvinte aceste fapte. Ne dorim ca prajiturile de casa sa faca parte din universul zilnic al consumatorilor, pentru ca sunt incarcate de povesti emotionale. Si nu vorbim doar despre nostalgie, ci despre povesti care nu au varsta. In aceasta campanie am transformat prajiturile facute in casa cu Unirea in mesaje de iubire, de incurajare, de apreciere, si astfel vrem sa inspiram oamenii sa continue sau sa inceapa sa pregatesca prajituri de casa

Spot 1
YouTube Preview Image
Spot 2
YouTube Preview Image
Spot 3
YouTube Preview Image
Spot 4
YouTube Preview Image

2 răspunsuri

  1. Puiu Nistoreanu 3 Nov, 2016 @ 16:01

    Oameni buni, reusiti sa atrageti atentia asupra unor aspecte care leaga – cum nu se poate mai bine – Familia. Gatitul, cu pasiune si dragoste maxima, pentru cineva drag. Caci cum ar tebui sa fie toate Familiile?!? Unite.
    Succes pe mai departe!

  2. Pingback: Nicio casa fara laptop de la Arsenoaiei & Mătăşel – MVcom

Răspunde și tu