Grolsch – Change the city with creativity

Change the city with creativity

Bucurestiul care poate fi…

In spatele orasului pe care il vezi in ziare si la televizor, in spatele orasului prin care te plimbi in fiecare zi traieste Bucurestiul subiectiv. Acesta este Bucurestiul fiecaruia dintre noi, orasul suferintelor si iubirilor noastre, al starilor de bine si al regretelor, al implinirilor, ratarilor si provocarilor noastre individuale, orasul in care, cu care si alaturi de care am invatat sa traim intim si profund.

Bucurestiul este asa cum este astazi, dar este trait si locuit din perspectiva unei neintrerupte proiectii subiective catre Bucurestiul care ar putea fi.

Timp de o luna, iti propunem sa te conectezi la Bucurestiul care poate fi! Grolsch te provoaca sa schimbi orasul prin creativitate. Mai mult decat atat, sustinatorul experimentalistilor te invita sa i te alaturi si sa contribui la experientele inedite pe care le-a pregatit in spatiul public:

Am mutat cinema-ul la metrou!
Intre 23 iunie si 23 iulie, Grolsch te invita sa-ti faci drum la Piata Victoriei. Pe peronul metroului spre Romana te asteapta o selectie delicioasa de scurt-metraje alese.

Pentru pietoni: harpa, contrabas si saxofon!
In intersectiile aglomerate de la Piata Unirii si Piata Universitatii, lasa muzica sa te atinga mai mult decat claxoanele si injuraturile. Intre 23 iunie si 17 iulie, dimineata, pranz si seara, savureaza acorduri vechi si noi, provocate de Grolsch.

Pentru bilete la teatrul mobil coada e online!
Intre 28 iunie si 22 iulie, de marti pana sambata, Grolsch te invita la teatru… in autobuz. In parteneriat cu lorgean theatre, ti-am pregatit 11 piese si 40 de reprezentatii, de savurat in miscare.

Traieste Bucurestiul altora in expozitia experimentalistilor!
Cautam locul cel mai potrivit pe care sa-l transformam timp de doua zile in cartierul general al experimentalistilor, intr-un weekend cu soare. Te anuntam in curand cand si unde poti vedea cele mai apreciate lucrari de pe www.bucharestbyhand.ro, intr-un vernisaj de strada cu imagini, muzica si jocuri, marca Grolsch.

Hai in strada alaturi de noi, sa vedem ce se intampla daca timp de o luna alegem sa traim in Bucurestiul proiectiilor noastre si nu in Bucurestiul neputintelor lor. Doar impreuna putem schimba orasul prin creativitate.

Mai multe detalii pe www.experimentalist.ro, incepand cu 23 iunie.

Răspunde și tu