Un altfel de Shorts Up, provocat de Grolsch

Nu suntem convinşi că doamna Emilia trăieşte o fascinaţie pentru cinematografie, şi cu atât mai puţin suntem convinşi că această presupusă fascinaţie îşi găseşte propria formulă de manifestare atunci când este vorba de scurtmetraj.

Dar ştim că a viziona o selecţie Shorts Up pe video, la un televizor vechi (cel puţin după standardele noastre), într-o sufragerie mobilată în tinereţile doamnei Emilia este în sine o experienţă.

O experienţă completată cu principala calitate a doamnei Emilia: aceea de a fi o gazdă desăvârşită, indiferent de factura vizitatorului!

Şi totul, de la prăjiturile făcute în casă, la cafeaua proaspăt turnată în setul de ceşti cu sfinţenie păstrat şi îngrijit de prin anii 70 stau mărturie acestei calităţi.

Dacă îţi surâde ideea, fă-ţi o rezervare la contact@experimentalist.ro, lasă-ne datele tale de contact (nume, email, telefon) şi te vom anunţa dacă, în urma tragerii la sorţi, îţi putem pune la dispoziţie un loc pe canapeaua din sufrageria doamnei Emilia.

Rezervările se fac până pe 13 ianuarie, iar pe 14 se anunţă câştigătorii. Vizionarea are loc pe 15 ianuarie, iar numărul de locuri este limitat de natura locaţiei la 6.

Pe www.experimentalist.ro gasiti si invitatia formala de la doamna Emilia :)

Răspunde și tu