Grolsch Anti-Mall

Credem că experimentalismul e un mod de viaţă care poate si trebuie să schimbe în bine şi societatea. Şi asta pentru că “ce-ar fi dacă?”, întrebarea esenţială pentru orice experimentalist, este şi întrebarea care stă la baza oricărui act de evoluţie, întrebarea care ne deschide mintea şi lumea.
Dar poate că şi mai important e felul în care “ce-ar fi dacă?” pune sub semnul întrebării normele şi le neagă pe cele care ne îngrădesc creativitatea.

Ce-ar fi daca pentru cateva zile am renunta la uniforme, la mancarea de plastic, la filmele, muzica si viata de serie?

Ce-ar fi dacă, pentru câteva zile, ne-am dezlantui eul creativ şi am da liber la evoluţie în singurul Anti-Mall din România, doar ca să dovedim că viaţa e mai interesantă de partea experimentalistă?

Grolsch Awakening a provocat câţiva experimentalişti harnici şi talentaţi să trăiască, pentru câteva zile, exclusiv din pasiunea lor, în ceea ce va deveni singurul Anti-Mall din România. Experimentul se desfăşoară între 6 şi 8 decembrie în fostul magazin Bucureşti de pe Lipscani. Vino să-i vezi, şi, dacă-ţi place ce fac, să cumperi, să socializezi să mănânci si sa te distrezi în stil anticonformist şi pro-experimentalist!

YouTube Preview Image

Răspunde și tu